E Mërkurë, 12 Gusht 2020
Blue Red Green
  • Buletin Informativ i Lëvizjes Europiane në Shqipëri
Joomla!: Position Home - E Hënë, 09 Prill 2012 07:19
Joomla!: Using Joomla! - E Shtunë, 01 Janar 2011 00:00
Joomla!: Upgraders - E Shtunë, 01 Janar 2011 00:00
Joomla!: The Joomla! Project - E Shtunë, 01 Janar 2011 00:00
Joomla!: The Joomla! Community - E Shtunë, 01 Janar 2011 00:00
Joomla!: Sample Sites - E Shtunë, 01 Janar 2011 00:00
Joomla!: Professionals - E Shtunë, 01 Janar 2011 00:00
Joomla!: Parameters - E Shtunë, 01 Janar 2011 00:00
Joomla!: Joomla! - E Shtunë, 01 Janar 2011 00:00
Joomla!: Getting Started - E Shtunë, 01 Janar 2011 00:00
Joomla!: Getting Help - E Shtunë, 01 Janar 2011 00:00
Joomla!: Beginners - E Shtunë, 01 Janar 2011 00:00
Shfaq # 
Titulli Data e sajimit Autor Vizita
Position Home 09 Prill 2012 Shkruar nga Mirush Murataj 110819
Beginners 01 Janar 2011 Shkruar nga Joomla! 3195
Getting Help 01 Janar 2011 Shkruar nga Joomla! 2985
Getting Started 01 Janar 2011 Shkruar nga Joomla! 3165
Joomla! 01 Janar 2011 Shkruar nga Joomla! 2740
Parameters 01 Janar 2011 Shkruar nga Joomla! 2457
Professionals 01 Janar 2011 Shkruar nga Joomla! 2360
Sample Sites 01 Janar 2011 Shkruar nga Joomla! 2364
The Joomla! Community 01 Janar 2011 Shkruar nga Joomla! 2796
The Joomla! Project 01 Janar 2011 Shkruar nga Mirush Murataj 2441

  Kërko

  Axhenda

17-18 korrik -Takim special i Këshillit Europian, ku udhëheqësit e BE-së do të mblidhen fizikisht në Bruksel për të diskutuar planin e rimëkëmbjes si përgjigje ndaj Covid-19 dhe buxhetin afatgjatë të BE.

17 korrik- Ministrat Europianë të Punësimit dhe Çështjeve Sociale do të diskutojnë mundësinë që ofron tregu i punës dhe politikat sociale për një rikuperim të qëndrueshëm nga pasojat sociale dhe ekonomike të shkaktuara nga pandemia COVID-19.

  FJALOR

Seksion dedikuar shpjegimit të termave të BE-së. 

  Na ndiqni ne:

facebook gplus twitter youtube1